Встановлення тарифу на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення

Комунальне підприємство «Глухівський водоканал» Глухівської міської ради інформує:

МІСЬКА РАДА СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

29.03.2021                                        м. Глухів                              № 114

Про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення по комунальному підприємству «Глухівський водоканал» Глухівської міської ради

            Розглянувши заяву в.о. директора комунального підприємства «Глухівський водоканал» Глухівської міської ради Тарасюка В.П. про встановлення тарифів на послугу з централізованого водопостачання та централізоване водовідведення з розрахунками економічно обґрунтованих витрат на послуги, у зв’язку із зростанням рівня прожиткового мінімуму, тарифу на електроенергію, підвищенням рівня мінімальної заробітної плати, зростання вартості на паливно-мастильні матеріали, відповідно до статті 4 Закону України «Про житлово-комунальні послуги»,  Порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення,  затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01 червня 2011 року № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», керуючись підпунктом 2 пункту «а» статті 28, статтею 52 та частиною шостою статті 59  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

            1. Установити тариф на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення та затвердити структуру тарифу на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення по комунальному підприємству  «Глухівський водоканал» Глухівської міської ради для населення, бюджетних установ та інших споживачів (додається) у розмірі:

1) на централізоване водопостачання – 12,07 грн. за 1 куб. м (без ПДВ);

2) на централізоване водовідведення – 25,99 грн. за 1 куб. м (без ПДВ).

            2. Зобов’язати комунальне підприємство «Глухівський водоканал» Глухівської міської ради (в.о. директора Тарасюк В.П.) у строк, що не перевищує 14 днів з дати введення у дію тарифу на послугу,  повідомити населення про зміну тарифу в друкованих засобах масової інформації місцевого розповсюдження та іншими засобами з посиланням на відповідне рішення виконавчого комітету міської ради.

            3. Рішення набирає чинності з 1 квітня 2021 року.

            4.  Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету від 30.08.2019 № 189 «Про коригування тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення».

            5. Організацію виконання цього рішення покласти на комунальне підприємство «Глухівський водоканал»  Глухівської міської ради                                    (в.о. директора Тарасюк В.П.), контроль за виконанням цього  рішення - на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради  Галустяна В.Е. 

Міський голова                                                                         Надія ВАЙЛО